Amânarea evenimentului din data de 19 decembrie 2017, de la Muzeul Național de Istorie a României – Conferința de presă și Ceremonia semnării actului de donație a diplomei și medaliei de acordare a Premiului Nobel cu care a fost distins profesorul doctor George Emil Palade, în 1974

De 18/12/2017Evenimente

Din păcate, ne aflăm în situația de a vă aduce la cunoștință amânarea desfășurării conferinței de presă și a Ceremoniei semnării actului de donație a însemnelor Premiului Nobel cu care a fost distins Prof. dr. George Emil Palade, anunțate pe data de 19 decembrie 2017, la sediul Muzeului Național de Istorie a României.

Decizia a fost cauzată de problemele tehnice (o pană majoră de electricitate), apărute pe Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta (Georgia, SUA), de unde urma să se îmbarce domnul Prof. dr. Philip Palade către Bucuresti, fapt ce a dus la anularea zborului și la grave perturbări ale traficului aerian desfășurat între SUA și Europa. Acest fapt face imposibilă stabilirea, în acest moment, a datei sosirii domnului Philip Palade în România.

Însemnele Premiului Nobel aparținând Prof. dr. George Emil Palade, primul român care a primit această importantă distincție, vor intra în patrimoniul Muzeului Național de Istorie a României și vor fi expuse în Sala Tezaurului Istoric, în cadrul unui eveniment care va avea loc la o dată ulterioară.

Vă vom ține la curent cu informațiile privind reprogramarea evenimentului.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Info

Acces muzeu:

Luni – Marți: închis
Miercuri – Duminică: 09:00 – 17:00
(program de iarnă)

Casa de bilete se închide cu 45 minute înainte de terminarea programului de vizitare.

Adresă:
Calea Victoriei 12
Sector 3, 030026
București
România